Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lsigymnastik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lsigymnastik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lsigymnastik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/lsigymnastik.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2722) in /var/www/lsigymnastik.dk/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
LSI Gymnastik https://lsigymnastik.dk En forening drevet af frivillige kræfter. Mon, 02 Nov 2020 20:08:46 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3 https://lsigymnastik.dk/wp-content/uploads/2019/07/cropped-LSI_Gymnastik_Ikon-1-32x32.png LSI Gymnastik https://lsigymnastik.dk 32 32 Baldoni’s Julecirkus 2020 https://lsigymnastik.dk/baldonis-julecirkus-2020/ https://lsigymnastik.dk/baldonis-julecirkus-2020/#respond Mon, 02 Nov 2020 20:08:46 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2584 Kære medlemmer, I år har vi igen lavet et samarbejde med Cirkus Baldoni (Baldoni’s Julecirkus) Vi har fået en rabatkode som giver Jer 25 kroner i rabat pr billet, og ud over det giver Cirkus Baldoni 25 kroner pr billet til vores forening, som vi kan bruge på redskaber, hygge, eller hvad vi nu ønsker. […]

Indlægget Baldoni’s Julecirkus 2020 blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Kære medlemmer,

I år har vi igen lavet et samarbejde med Cirkus Baldoni (Baldoni’s Julecirkus)

Vi har fået en rabatkode som giver Jer 25 kroner i rabat pr billet, og ud over det giver Cirkus Baldoni 25 kroner pr billet til vores forening, som vi kan bruge på redskaber, hygge, eller hvad vi nu ønsker.

Vi har fået en rabatkode der hedder KLUBA, som kan bruges til deres forestilling i Smørum Lørdag d. 19/12 kl. 15:00 i Smørum Idrætscenter på Flodvej.

Baldoni’s Julecirkus høre ikke ind under forsamlingsforbuddet, men retningslinjerne for et siddende publikum. Dvs. 1 meter mellem hver familie, og ingen publikum i manegen, også skal der bæres mundbind når I ankommer, men dette må I gerne tage af når I sidder ned og nyder forestillingen.

Der er begrænset antal pladser i forhold til at de ikke lukker så mange ind som de plejer, så de har mulighed for at holder afstand mellem familierne.

I kan bestille Jeres billetter på www.julecirkus.dk eller sende en mail til cindy@baldoni.dk

 

Sådan fungere rabatkoden hvis I bestiller over nettet:

Gå ind på www.julecirkus.dk og vælg Smørum den 19. december. – Derefter skal i med det samme indtaste Jeres rabatkode ’KLUBA’, og tryk indløs, derefter har i mulighed for at vælge billetterne med rabat.

Hvis I der imod bestiller via Cindy, oplyser i blot hvor I er fra og Jeres rabatkode, så bliver rabatten trukket fra ved kassen når i henter og betaler billetterne på dagen.

Har i spørgsmål er I også velkommen til at kontakte Cindy, som vi har lavet denne aftale med

 

Vi ønsker jer alle god fornøjelse.

Indlægget Baldoni’s Julecirkus 2020 blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/baldonis-julecirkus-2020/feed/ 0
Corona opdatering https://lsigymnastik.dk/corona-opdatering/ https://lsigymnastik.dk/corona-opdatering/#respond Sun, 25 Oct 2020 19:05:22 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2578 Kære gymnaster, Regeringen har, som I alle helt sikkert ved, udsendt nye og opdaterede corona retningslinjer og desværre er forsamlingsforbuddet på 10 personer indført igen. Det positive er dog, at vi fortsat må afvikle træninger for vores børn og unge under 21 år, så disse hold fortsætter uændret. Desværre må vi så meddele, at al […]

Indlægget Corona opdatering blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Kære gymnaster,

Regeringen har, som I alle helt sikkert ved, udsendt nye og opdaterede corona retningslinjer og desværre er forsamlingsforbuddet på 10 personer indført igen.

Det positive er dog, at vi fortsat må afvikle træninger for vores børn og unge under 21 år, så disse hold fortsætter uændret.

Desværre må vi så meddele, at al træning på vores voksenhold i den kommende uge (26/10-30/10) er aflystMed mindre du hører andet fra din træner!

Trænere og bestyrelsen, bruger den kommende uge til at undersøge alternativer til vores normale træninger, så vi forhåbentlig kan undgå at aflyse i hele novmber. Kreative forslag modtages gerne fra jer 🙂

I hører nærmere fra jeres trænere om, hvad planerne for de enkelte hold bliver.

Vi forventer på nuværende tidspunkt, at kunne forlænge sæsonen med de træninger vi nu desværre må aflyse.

I finder mere info her: DGI og kulturministeriets retningslinjer for Corona

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på lsigymnastik@gmail.com

TAK for jeres forståelse.

Mange hilsener.
LSI Gymnastik’s bestyrelse

Indlægget Corona opdatering blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/corona-opdatering/feed/ 0
Medlemsmøde 2020 https://lsigymnastik.dk/medlemsmoede-2020/ https://lsigymnastik.dk/medlemsmoede-2020/#respond Tue, 15 Sep 2020 19:15:38 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2567 Medlemsmøde 15.9.2020   1. Valg af dirigent Gunnar indstillet af bestyrelsen og valgt 2. Valg af stemmetællere Erik og Grete valgt 3. Bestyrelsens beretning Formanden fremlagde beretningen, den kan efterfølgende ses på vores hjemmeside www.lsigymnastik.dk 4. Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Kassereren fremlagde regnskabet. Det er netop blevet færdigt pga. Corona arbejdspres og er […]

Indlægget Medlemsmøde 2020 blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Medlemsmøde 15.9.2020

 

1. Valg af dirigent

Gunnar indstillet af bestyrelsen og valgt

2. Valg af stemmetællere

Erik og Grete valgt

3. Bestyrelsens beretning

Formanden fremlagde beretningen, den kan efterfølgende ses på vores hjemmeside www.lsigymnastik.dk

4. Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

Kassereren fremlagde regnskabet. Det er netop blevet færdigt pga. Corona arbejdspres og er derfor endnu ikke revideret af vores revisor Andre.

Bestyrelsen har ikke haft mulighed for at gennemgå regnskabet før mødet.

Regnskabet ønskes godkendt under forudsætning af, at vores revisor godkender.

Træningsdragter købt hos Sportifyed.

Regnskabet blev godkendt under forudsætning af vores revisor godkender regnskabet.

5. Behandling af indkomne forslag.

Ingen indkomne forslag

6. Fastsættelse af kontingent

Intet at bemærke.  Kontingentet udregnes som vi plejer ud fra antal træningstimer

7. Valg

På valg:

Kirsten for 2 år – villig til genvalg

Evan for 2 år – villig til genvalg

Barbara for to 2 år – villig til genvalg

Line for 2 år – villig til genvalg

Alle blev genvalgt 🙂

8. Valg af suppleant

Inge Holm Jensen – villig til genvalg

Inge genvalgt 🙂

9. Valg af revisorer

André Agerholm – villig til genvalg

André genvalgt

10. Evt.

Vi har ikke modtaget forslag

Evt. 4H: Vi bruger rigtig meget til afspritning. Forslag, kan vi sende instruktioner ud?

Vi har efterfølgende lavet små videoer (med hjælpe fra 4H og herreholdet), som er sendt ud til trænerne

Kan vi købe større ind, så vi kan spare penge? 4H tilbyder, vi kan opbevare indkøb hos ham

Tjekke op på, hvad rengøringsmidlet kan tåle af frost og varmegrader hos leverandøren

 

Der var ros til bestyrelsen fra Gunnar

Enighed blandt deltagerne om, at bestyrelsen kunne godt tillade sig at holde en middag årligt og ikke kun hvert andet år.

Erik imponeret over aktivitets niveauet i foreningen.

 

Beretning sæson 2019-2020 for LSI Gymnastik

Årsberetning for LSI Gymnastik 2019-2020

Formandens beretning og dermed tilbageblik på endnu en sæson.

Jeg vil gerne indlede med at sige, at denne sæson absolut ikke blev som vi havde tænkt os og jeg tror heller ingen havde kunnet forudse det forår, som vi havde i starten af i år (2020). Med andre ord Corona har i den grad sat sit præg på slutningen af vores sæson.

Det ”gode” er, at Danmark ”først” blev lukket ned 11. marts og dermed nåede vi en stor del af sæsonens træninger. Det ikke så gode var, at det var umiddelbart før vores sæsonhøjde punkt forårsopvisningen, som alle havde glædet sig til. Det vender jeg tilbage til.

Lad mig starte med at takke bestyrelsen for at træde til og handle hurtigt. Trænere og hjælpetrænere for at støtte op og ikke mindst vores gymnasters forståelse for situationen og at en total nedlukning var eneste reelle mulighed.

Lad mig også helt generelt takke vores aktive og engagerede trænere og bestyrelsesmedlemmer som gennem hele året arbejder for gymnastikken og for at give vores medlemmer så gode vilkår som overhovedet muligt for at dyrke deres sport. Jeg ved, at det for mange er en krævende opgave og jeg håber inderligt, at I alle høster den anerkendelse i fortjener fra vores medlemmer.

Og hermed til ”årsopgørelsen” – tilbageblikket på den sidste sæson.

 

Første halvår – september til december

Som altid forholdsvis stor aktivitet i forbindelse med sæsonopstart – bestyrelsesmøde 7/8, trænermøde 19/8.

Bestyrelsesmøde 12/9, bestyrelses arrangement 14/9 og medlemsmøde 24/9 som igen i år blev afviklet i god ro og orden. Et enkelt medlem ud over bestyrelsen mødte op. Tak til Gunnar for igen at påtage sig dirigentjobbet.

EIF møde – generalforsamling 26/9 og så må vi vidst sige at sæsonen var i gang

Efterårs sæsonen forløb uden de store udfordringer – hvis vi ser bort fra, at musikanlæggene på vores træningssteder er i meget dårlig stand, at der stadigvæk til tider er udfordringer med varmen på Boesager og at Balsmosen lukkede nogle uger p.g.a vedligeholdelsesopgaver.

Vi startede et foreningshold op – et tilbud til foreningens trænere. Tak til Kristine og Viktoria for at stå for fabelagtige træninger. Der var noget blandet tilslutning til træningerne og også stor alders spredning, men de formåede at sætte et program sammen, som alle følte sig komfortable med.

Mester Mesterskabsprisuddelingen blev igen i år afviklet i november. Vi har 2 gymnaster (og deres trænere) med.

 

Andet halvår – januar til juni

Vi startede året lørdag den 4. januar med ”nytårskur” i hal 3 – ca. 1½ times gymnastik og hygge for alle de medlemmer, der har lyst til at komme i gang, Arrangementet afsluttes med et glas og et ønske om et godt nytår til alle. I år var det Trine, der stod for opvarmningen, Gittemaj for en zumba lektion og Henriette for en yoga sæson. Der var god tilslutning og mange blev ”hængene” og hyggede efter træningen. Tak til alle 3 for indsatsen og til Kirsten for at være tovholder.

31. januar afviklede vi for første gang ”dans-for-alle” i hal 3. Carsten havde booket Smilla, som er danseinstruktør. Der var ca. 60 deltagere, hvilket vi anser for en stor succes. Smilla var rigtig god og mange af deltagerne tilkendegav, at de gerne så arrangementet gentaget.

Fastelavnsarrangementet 23. februar blev gennemført på Søagerskolen. Igen mødte mange børn og forældre op – og havde en festlig dag, sat sammen af det altid energiske fastelavnsudvalg.

… og så kom corona og dermed aflysninger af træninger, opvisninger og alle resterende konkurrencer!.

Det er vist ikke en overdrivelse at sige, at bestyrelsen brugte (og bruger stadig) rigtigt meget tid på at følge udviklingen i retningslinjer, tilpasse program og kommunikere med trænere og gymnaster.

Da Corona ”ramte os” afviklede vi et bestyrelsesmøde, hvor vi udarbejdede en plan B for vores opvisning. Den kunne vi desværre heller ikke iværksætte, da Danmark få dage efter lukkede totalt ned.

Trænerne blev opfordret til at omlægge træningerne til virtuel træning, hvis de vurderede at de havde kræfter til det. Det gjorde både Gittemaj og vores grand prix trænere med stor succes. Særligt ”Zumba i stuen” trak mange deltagere 🙂

Som sagt måtte vi også aflyse vores forårsopvisning. VIRKELIG ÆRGERLIGT. ALT VAR KLART!

Vi opfordrede vores gymnaster til at holde en lille miniopvisning hjemme, tage et par billeder og/eller video og dele på vores FB gruppe. Det var der heldigvis flere der gjorde.

Da vi måtte åbne lidt mere blev forskellige initiativer taget:

  • Løbeholdet kunne fortsætte
  • Herreholdet var hurtige til at fortsætte tirsdags træninger. Nu var det bare cykelture og løb, der blev ”omdrejningspunktet”
  • Gymnastik/aerobic flyttede udendørs og trænede på de grønne arealer bag kulturhuset, først i 3 hold og senere samlet
  • Et par af vores hold samlede deres hold og holdt en afslutning og/eller en miniopvisning

De fleste opvisninger og arrangementer blev aflyst: Grundlovsdag, Skt, Hans osv.

Også stafet for livet blev afviklet ”virtuelt” og holdene gik hver for sig.

Trine samlede et LSI hold, som gik en tur sammen og sluttede med en lille picnic. Herefter kunne deltagerne selv beslutte, om de ville gå videre eller gå hjem. Super hyggeligt – tak til Trine for igen at arrangere.

Under hele forløbet var vi i tæt kontakt med DGI og Corona Hotlinen. Det er vi sådan set stadig væk.

Sideløbende med de nævnte corona overvågning og foranstaltninger arbejdede bestyrelsen med næste års program. Opgaven med sæsonplanlægning er en stor opgave, som tager lang tid. Det er et stort puslespil og efterfølgende en stor opgave at opdatere Conventus (vores administrationssystem) og vores hjemmeside. Men ved fælles hjælp lykkedes det endnu en gang.

 

Værd at nævne fra det forgangne år:

Ud over den store opgave det er, at drive en forening af vores størrelse med planlægning, drift, opfølgning, støtte til trænere og kommunikation og mødedeltagelse (både bestyrelses og trænermøder, men også møder i EIF regi), så har vi brugt tid på at deltage i møder i EIF regi, hvor vi blandt andet har drøftet og kommet med forslag til lokaler fremadrettet. Som alle ved, så er Søagerskolen nu lukket og den igangværende sæson er den sidste vi har på den skole. Det betyder, at vi mister 40% af vores træningstid, hvis IKKE der findes en løsning.

I Juni måned deltog en repræsentant for bestyrelsen (Kirsten) i en workshop om træningsfaciliteter i kommunen. Arbejdet tager afsæt i en rapport udarbejdet af Keingards, som har analyseret alle kommunens faciliteter og behovet for faciliteter fremover. Der afvikles endnu 2 workshops hen og efteråret

Vi har sammen med EIF indsendt ønsker og ideer til kommunen og håber stadig meget på, at der findes en god løsning, men vi må desværre konstatere, at der ikke rigtigt sker noget nyt i denne sag.

Så har vi brugt tid på at drøfte nogle af de tendenser og udfordringer vi ser for vores forening.

Vi er pressede på træningsfaciliteter og vi ser en omfordeling af aldersgrupperne for vores medlemmer. For mens medlemstallet ligger nogenlunde stabilt, så ser vi et fald i aldersgruppen 10-25 år.

Vi har fortsat mange børn og mange voksne, men midtergruppen forsvinder desværre og det er i sær drengene, vi ikke kan fastholde. Vi ved, at en del af årsagen ligger i, at gymnasterne tager til klubber med bedre faciliteter og klubber, der kan tilbyde TeamGym. Gladsaxe, Herlev, Hedehusene, Rødovre og Roskilde har nye lækre springcentre, og vores fremtidige lokaler.

En anden forklaring kan være, at fodbold kræver at drengene, hvis de vil med til kamp træner 3 gange om ugen og så er en nummer 2 idræt svær at finde tid til. Endelig ser det ikke ud til at skolereformen går noget positivt for os.

Vi har nu besluttet, at fokusere på de medlemmer vi har og pleje dem, frem for at bruge mange kræfter på at tiltrække og fastholde de aldersgrupper i midten. Vores vurdering er, at det er for ressourcetungt i forhold til udbyttet.

Ja, så der er nok at se til for vores bestyrelse. Heldigvis mange sjove opgaver og positivt feedback for medlemmer –  og så en hel del udfordringer. Det positive er, at vores økonomi stadig er god, da vi må se i øjnene at skulle afholde en del udgifter til corona relaterede ting, som f.eks. rengøring og afspritning.

Lad mig runde beretningen af med igen at sige en stor og varm tak til alle, der er med til at drive foreningen: bestyrelsen, bestyrelsens familiemedlemmer, trænere, hjælpetrænere, spirer, udvalgsmedlemmer og forældre, der på hver jeres måde er vigtige brikker. Uden jer og jeres indsats, gejst og passion kunne vi ikke opretholde aktivitetsniveauet i vores forening. Det store engagement smitter – jeg er overbevist om, at også vores medlemmer mærker energien og sammenholdet i foreningen. Ligesom jeg er overbevist om, at vi gør en forskel.

 

Tak for ordet.
Formand – Jytte Seidelin

 

Udviklingen i medlemstal
2017: 860
2018: 777
2019: 834

 

Indlægget Medlemsmøde 2020 blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/medlemsmoede-2020/feed/ 0
Vi søger dansere https://lsigymnastik.dk/vi-soeger-dansere/ https://lsigymnastik.dk/vi-soeger-dansere/#respond Wed, 26 Aug 2020 18:21:31 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2538 Vi er Rytmerødderne, et rytmehold for glade piger og drenge, der har lyst til at give den gas hver onsdag. Træningen er på Søagerskolen fra 19:15-20:15 for aldersgruppen 1-4. klasse. Træningen vil bestå af rytmiske sekvenser, grundtræning og smidighed. Vi træner selvfølgelig mod LSI opvisningen, hvor vi skal give den gas. Alle er velkommen uanset […]

Indlægget Vi søger dansere blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Vi er Rytmerødderne, et rytmehold for glade piger og drenge, der har lyst til at give den gas hver onsdag.

Træningen er på Søagerskolen fra 19:15-20:15 for aldersgruppen 1-4. klasse. Træningen vil bestå af rytmiske sekvenser, grundtræning og smidighed. Vi træner selvfølgelig mod LSI opvisningen, hvor vi skal give den gas. Alle er velkommen uanset niveau.

Hvis dette lyder som noget for dig eller en du kender, er du velkommen til at komme til prøvetræning eller tilmelde dig på LSI’s hjemmeside.

Vi håber at se dig! Har du spørgsmål? Så kontakt os gerne.

Emma tlf. 51932912 eller Signe tlf. 25578072

 

Indlægget Vi søger dansere blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/vi-soeger-dansere/feed/ 0
Corona retningslinjer ved sæsonstart https://lsigymnastik.dk/corona-retningslinjer-ved-saesonstart/ https://lsigymnastik.dk/corona-retningslinjer-ved-saesonstart/#respond Mon, 24 Aug 2020 20:54:45 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2520 Kære gymnaster/forældre til gymnaster Tirsdag den 1. september går vores sæson 2020/2021 i gang, og vi er glade for igen at kunne byde jer alle velkommen på vores mange hold. Virkeligheden er en lidt anden end før corona, hvilket betyder, at vi tager en masse forbehold ved vores træninger for at mindske smitterisikoen. Generelt lægger […]

Indlægget Corona retningslinjer ved sæsonstart blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Kære gymnaster/forældre til gymnaster

Tirsdag den 1. september går vores sæson 2020/2021 i gang, og vi er glade for igen at kunne byde jer alle velkommen på vores mange hold. Virkeligheden er en lidt anden end før corona, hvilket betyder, at vi tager en masse forbehold ved vores træninger for at mindske smitterisikoen.

Generelt lægger LSI Gymnastik sig op af DGI Gymnastik’s justerede anbefalinger til genopstart efter coronasom du kan læse nærmere om i linket.

Vi har som supplement udarbejdet vores egne specifikke anbefalinger, som vi beder alle om at hjælpe os med at overholde:

Tegn på sygdom – bliv hjemme
Det gælder for ALLE, at det ikke er lovligt at møde op til træningen, hvis der er tegn på sygdom (hoster, feber, snot mm). Trænerne kan til enhver tid bede en gymnast om ikke at deltage i træningen og anvise dem et sted, hvor de kan vente. (Hvis ikke gymnasten selv kan komme hjem)

Såfremt en gymnast eller en person i omgangskredsen bliver testet positiv for corona, SKAL dette meldes hurtigst muligt til LSI Gymnastik. Kontakt næstformand Kirsten Rask Nielsen mobil: 25578069 eller formand Jytte Seidelin, Mobil: 25441187. Gymnasten må ikke møde op til træning.

Ankomst og afhentning
For at undgå, at vi er for mange samlet, henstiller vi til, at I møder op så tæt på træningsstart som muligt.

Samtidig beder vi om, at børn så vidt muligt afleveres udenfor hallen/gymnastik salen. Evt. kan en forældre aflevere/hente flere børn.

På Boesager har vi mulighed for at ensrette gangretningen, så gymnaster ved træningsstart går via omklædningsrummet og ved afslutning forlader salen via gangen. Trænerne vil anvise og informere.

På vores øvrige træningssteder, beder vi jer følge trænernes anvisninger i forhold til ankomst og afgang.

Alle skal spritte hænder af/vaske hænder ved ankomst og dermed umiddelbart inden træningsstart. Gymnasterne skal have eget sprit med.

Hjælp trænerne med at fortælle du er kommet til træning, så vi har fuldt styr på, hvem der deltager (i tilfælde af nødvendigheden af smitteopsporing)

Under træningen
Vi hjælper hinanden med at overholde Corona retningslinjerne for bedst muligt at passe på både gymnaster og trænere.

Det betyder, at vi holder afstand, tager hensyn og hjælper hinanden med evt. rengøring af redskaber og andet udstyr undervejs og inden træningsstedet forlades.

Vores trænere vil gøre, alt hvad de kan for at indarbejde dette i træningen på en god og sjov måde.

Omklædning og overlap mellem hold
Vi skal begrænse ophold i omklædningsrummene mest muligt for at sikre, at vi ikke bliver for mange samlet i små omklædningsrum. Vi skal derfor bede gymnaster om, så vidt muligt, at klæde om hjemmefra, og forlade omklædningsrummet så hurtigt som muligt efter træning.

Forældre i salen
Det er selvfølgelig førsteprioritet, at børnene får en tryg start på gymnastikholdene, og at I som forældre har mulighed for at være tilstede i ved opstart, hvis børnene har behov for det og hvis vi ikke overskrider max. Antal deltagere på træningsstederne.

Samtidig henstiller vi til, at forældre ikke opholder sig unødigt i gymnastiksalen. Dvs, efter første træningsgang beder vi forældre om ikke at opholde sig i salen

På forældre-barn hold er forældrene selvfølgelig med i salen.

Specifikke informationer/krav på de enkelte hold
Gælder der særlige ”regler” på enkelte hold, vil du få besked fra din/e træner/e.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på lsigymnastik@gmail.com

Vi glæder os til at lave gymnastik med jer igen! Vi skal alle hjælpes ad med at overholde reglerne, være ekstra tålmodige og give god plads til hinanden

Mange hilsener,
LSI Gymnastik’s bestyrelse

Indlægget Corona retningslinjer ved sæsonstart blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/corona-retningslinjer-ved-saesonstart/feed/ 0
Plads til flere glade gymnaster https://lsigymnastik.dk/plads-til-flere-glade-gymnaster-hos-lsi-gymnastik/ https://lsigymnastik.dk/plads-til-flere-glade-gymnaster-hos-lsi-gymnastik/#respond Thu, 13 Aug 2020 18:31:08 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2505 Vi åbnede for tilmeldingen til vores 40 forskellige gymnastikhold i den nye sæson i søndags. Det er gået godt med tilmeldingerne, og mange hold er allerede pænt fyldt op. Men der er stadig masser af hold, der har plads til flere friske og glade gymnaster. For de helt små kan der bla. nævnes Forældre/barn hold […]

Indlægget Plads til flere glade gymnaster blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Vi åbnede for tilmeldingen til vores 40 forskellige gymnastikhold i den nye sæson i søndags. Det er gået godt med tilmeldingerne, og mange hold er allerede pænt fyldt op. Men der er stadig masser af hold, der har plads til flere friske og glade gymnaster.

For de helt små kan der bla. nævnes Forældre/barn hold man/tirs/onsdag, Bellaerne for piger i 0-1 kl, Hop & Spring for piger i 1-3 kl, Rytmerødderne for piger i 1-4 kl, Microjumpers og Minijumpers for drenge i hhv. o-2 kl og 3-6 kl samt Cheerleading for børn i 3-6 kl.

For de lidt større piger er der stadig plads på Glimmerpigernes springhold for 4-6 kl, Moderne Gymnastik fra 4 kl til 18 år, LSI Springpiger samt Funkymixerne fra 6-10 kl. Unge friske gymnaster, der har lyst til at være udenfor, kan prøve kræfter med Parkour holdet for 6-9 kl.

Der er også stadig ledige pladser til de voksne. De kan vælge mellem M/K Motion, Hatha yoga, De Glade løbere eller Herreholdet.

Har man lyst, så er man meget velkommen til at komme og prøve holdene 1-2 træningsgange, for at se om det er noget for en. Holdene starter op tirsdag den 1/9, så kom endelig forbi til en prøvetime. Man er også altid velkommen til at ringe til træneren eller en fra bestyrelsen for en snak om holdet.

Se hele vores program her, og tilmeld dig et af de mange hold. Det er også muligt at downloade vores folder, hvis man ønsker at gemme den eller printe den ud.

Vi håber at se dig, når den nye sæson starter.

 

Indlægget Plads til flere glade gymnaster blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/plads-til-flere-glade-gymnaster-hos-lsi-gymnastik/feed/ 0
Sæsonprogram omdeles nu! https://lsigymnastik.dk/saesonprogram-omdeles-nu/ https://lsigymnastik.dk/saesonprogram-omdeles-nu/#respond Wed, 29 Jul 2020 20:20:49 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2494 I løbet af ugen vil vores nye sæsonprogram blive hustandsomdelt i Smørumnedre, Smørumovre og Ledøje. Skulle I mod forventning ikke modtage programmet, hører vi gerne fra jer. Det er dog allerede nu muligt at downloade programmet lige her. I kan ligeledes se og læse mere om alle vores nye hold under Sæson 2020-2021. Vi åbner […]

Indlægget Sæsonprogram omdeles nu! blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
I løbet af ugen vil vores nye sæsonprogram blive hustandsomdelt i Smørumnedre, Smørumovre og Ledøje. Skulle I mod forventning ikke modtage programmet, hører vi gerne fra jer.

Det er dog allerede nu muligt at downloade programmet lige her. I kan ligeledes se og læse mere om alle vores nye hold under Sæson 2020-2021.

Vi åbner for tilmelding søndag den 9. august fra kl. 9.00. 

Vi glæder os til at se jer i gymnastiksalene igen fra 1. september.

Indlægget Sæsonprogram omdeles nu! blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/saesonprogram-omdeles-nu/feed/ 0
Info om den kommende gymnastik sæson https://lsigymnastik.dk/info-om-den-kommende-gymnastik-saeson/ https://lsigymnastik.dk/info-om-den-kommende-gymnastik-saeson/#comments Sat, 13 Jun 2020 09:20:20 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2400 Egedal Kommune åbnet op for Idrætshallerne og skolernes gymnastiksale igen, hvilket vi glæder os over i LSI Gymnastik. Vi vurderer dog, at vi er kommet for tæt på skolernes sommerferie til at kunne nå at starte indendørstræning op nu. Enkelte hold vil få besked direkte fra jeres træner, hvis de vælger, at holde en lille […]

Indlægget Info om den kommende gymnastik sæson blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
Egedal Kommune åbnet op for Idrætshallerne og skolernes gymnastiksale igen, hvilket vi glæder os over i LSI Gymnastik. Vi vurderer dog, at vi er kommet for tæt på skolernes sommerferie til at kunne nå at starte indendørstræning op nu. Enkelte hold vil få besked direkte fra jeres træner, hvis de vælger, at holde en lille afslutning. Som før meldt ud, fik vi hurtigt stablet nogle fine udendørshold på benene, da vi fik lov til dette, og disse kan du stadig nå at deltage i. Se programmet under Sommersæson 2020.

Bestyrelsen fokuserer nu på at få deltaljerne omkring næste sæson – Sæson 2020/2021 på plads. Programmet bliver lagt på hjemmesiden i løbet af juni, efterhånden som vi får lukket aftalerne med vores trænere.

Vi åbner for tilmeldingen til den nye sæson søndag den 9. august fra kl. 9.00. Hold øje med nedtællingen på hjemmesiden. Vores program bliver hustandsomdelt i Smørumovre, Smørumnedre og Ledøje i slutningen af juli.

Rigtig god sommer til jer alle – vi glæder os til at se jer igen.

Indlægget Info om den kommende gymnastik sæson blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/info-om-den-kommende-gymnastik-saeson/feed/ 3
Godt nyt om indendørs træning! https://lsigymnastik.dk/godt-nyt-om-indendoers-traening/ https://lsigymnastik.dk/godt-nyt-om-indendoers-traening/#respond Sun, 07 Jun 2020 21:06:17 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2395 LSI Gymnastik følger ivrigt med i nyhederne for tiden, og glædes over at vi snart kan se frem til en åbning af indendørsaktiviteter. Vi arbejder i øjeblikket hårdt på programmet for næste sæson, så det er det helt rigtige tidspunkt at få gode nyheder. Allerede fra mandag den 8. juni må idrætsforeningerne igen åbne op […]

Indlægget Godt nyt om indendørs træning! blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
LSI Gymnastik følger ivrigt med i nyhederne for tiden, og glædes over at vi snart kan se frem til en åbning af indendørsaktiviteter. Vi arbejder i øjeblikket hårdt på programmet for næste sæson, så det er det helt rigtige tidspunkt at få gode nyheder.

Allerede fra mandag den 8. juni må idrætsforeningerne igen åbne op for indendørs idræt som svømmehaller, badmintonhaller, gymnastiksale og fitness. 

Det står klart efter regeringen og alle partier i Folketinget lørdag den 6. juni offentliggjorde aftalen om, at indendørs idræt kan åbne igen 8. juni som en del af genåbningens fase 3.

Vi afventer retningslinjer

Men lige nu afventer idrætsorganisationerne de endelige retningslinjer for den yderligere åbning af idrætslivet. Så snart de foreligger, vil DGI, DIF og Firmaidrætten hurtigst muligt melde fælles retningslinjer ud til sine foreninger. Derudover kan der gå nogle dage, før kommuner m.fl. i praksis kan åbne indendørsfaciliteterne i henhold til de gældende retningslinjer.

Læs evt. mere på DGI’s hjemmeside, hvor der opdateres om seneste nyt.

Vi glæder os meget til at se jer alle i gymnastiksalene igen.

Indlægget Godt nyt om indendørs træning! blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/godt-nyt-om-indendoers-traening/feed/ 0
COVID-19 opdatering fra bestyrelsen https://lsigymnastik.dk/nyhedsbrev-maj-2020/ https://lsigymnastik.dk/nyhedsbrev-maj-2020/#respond Sun, 10 May 2020 06:28:36 +0000 https://lsigymnastik.dk/?p=2390 LSI Gymnastik Nyhedsmail / COVID-19 opdatering fra bestyrelsen for LSI Gymnastik  – maj 2020   Kære alle Her en kort opdatering fra LSI gymnastik i denne særlige tid med begrænset aktivitet. Løbeholdet De glade løbere I denne uge har vi fornøjelsen af, at kunne starte løbeholdet ”De Glade Løbere” op igen efter COVID-19 pausen. Det kommer […]

Indlægget COVID-19 opdatering fra bestyrelsen blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
LSI Gymnastik Nyhedsmail /
COVID-19 opdatering fra bestyrelsen for LSI Gymnastik  – maj 2020

 

Kære alle

Her en kort opdatering fra LSI gymnastik i denne særlige tid med begrænset aktivitet.

Løbeholdet De glade løbere

I denne uge har vi fornøjelsen af, at kunne starte løbeholdet ”De Glade Løbere” op igen efter COVID-19 pausen. Det kommer til at foregå i overensstemmelse med retningslinierne om maximum 10 personer, da løberne opdeles i grupper, møder omklædt og holder 2 meters afstand.

Der er ”plads” til flere på holdet, så skulle der være en eller flere, der har lyst til at komme i gang med at løbe eller mangler nogen at løbe med, så er det bare om at møde op ved Kulturhuset:

Onsdage kl. 18.30 og/eller søndage kl. 10.30.

Løberne opdeles i begynder hold (løb/gå) og let øvede/øvede.

Det er muligt, at prøve holdet af et par gange inden tilmelding.

Parkour

Parkour starter op også igen. Dato for første træning er torsdag den 14. maj kl. 17-18.00. Tilmelding via vores hjemmeside eller kig forbi og se hvad der foregår. Mødested er parkeringspladsen ved kulturhuset .

Zumba

En anden mulighed for at bevæge sig er, at deltage i de virtuelle zumbatræninger, vores zumbainstruktør Gittemaj afvikler hver lørdag formiddag. Du kan deltage ved at  søge på facebook gruppen ”Zumbalicious Ladies of LSI” og anmode om at blive medlem.  Ønsker du adgang til Gittemaj’s videoer, så du kan træne når det passer dig, så skal du tilmelde dig holdet ”Zumba i stuen” på  vores hjemmeside.

Udendørs træning

Endelig starter vi gymnastik aerobic op igen – udendørs – på de grønne arealer bagved kulturhuset. Første træning er mandag den 18. maj. Nærmere information og tilmelding findes på vores hjemmeside.

Skulle du have lyst til at undervise i udendørs træning, som cross fit, powerwalk eller andet, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er i øjeblikket ved at planlægge programmet for næste sæson med opstart  1. september 2020. Programmet ventes færdigt slut juni og vil blive lagt op på vores hjemmeside umiddelbart herefter. Vi forventer, at åbne op for tilmelding den anden søndag i august som vanligt (i år bliver det  8. august). Programmet bliver lagt baseret på den forudsætning, at vi kan starte uden begrænsninger.  Skulle det vise sig ikke at være tilfældet, så vil vi arbejde med de muligheder, der måtte være.

Vi savner jer, vi savner gymnastikken og de dejlige timer, vi plejer at tilbringe sammen – og vi krydser fingre for, at det igen snart bliver muligt at genoptage gymnastikken fuldt ud.

Indtil da ønsker vi jer alle et dejligt forår og en skøn sommer.  Pas jer selv og hinanden.

 

Mange hilsner

LSI Gymnastik/Bestyrelsen

Indlægget COVID-19 opdatering fra bestyrelsen blev først udgivet på LSI Gymnastik.

]]>
https://lsigymnastik.dk/nyhedsbrev-maj-2020/feed/ 0