Sæson 2020-2021

Her kan du se programmet for 2020-2010. Der åbnes for tilmelding søndag den 9. august 2020 fra kl. 09.00.

Du kan desuden hente det omdelte sæsonprogram lige her!

Når du har tilmeldt dig et hold og foretaget betaling modtager du en bekræftende mail, der fortæller hvilket hold du er tilmeldt og hvilke data du er tilmeldt med. Er der ventepladser på holdet, vil du få oplyst at du er på venteliste. Betaling skal først foretages når/hvis du får en plads på holdet.

Når du tilmelder dit barn er det barnets data (navn, fødselsdato mv.) du skal indtaste.

Bemærk (april 2021):

Vores ordinære vintersæson er slut og man kan derfor ikke længere tilmelde sig de nedenstående hold. De figurerer dog stadig her, idet vi arbejder på at tilbyde vores nuværende gymnaster nogle kompensationstimer.

Skulle der være interesse for at få en prøvetime på et af holdene, så kontakt venligst træneren og hør om det kan lade sig gøre inden for de gældende restriktioner.

 • Læs: Særligt for forældre/barn hold

  Prisen for forældre/barn holdene dækker betaling for 1 forældre og 1 barn. Søskende kan tilmeldes “søskende holdet”, hvilket betyder reduceret pris for barn nummer 2 i følge med samme voksen. Altså:

  Ønsker 1 stk. forældre at gå til gymnastik med 2 børn, tilmeldes 1 stk. barn til forældre/barn holdet,  1 stk. barn til “søskende holdet” og 1 stk. forældre til “forældreholdet”.

  Ønsker begge forældre, at deltage i træningen sammen med 2 børn, så betales fuld pris – altså begge børn tilmeldes forældre/barn holdet og begge forældre tilmeldes “forældre-holdet”.

  Vi beder dig være opmærksom på følgende trin i tilmelding:

  1. Start med at tilmelde dit barn til det forældre/barn hold I ønsker at gå på

  2. Herefter opretter du den forældre/voksne, der primært deltager sammen med barnet, på holdet der hedder – “Forældre til forældre/barn” (samme hold nummer)

  3. Endelig tilmelder du evt. søskende, der skal deltage på samme hold, på holdet “Søskende til forældre/barn” hold (samme hold nummer)

  Da holdene erfaringsmæssigt er hurtigt fyldt, beder vi om, at tilmelding foregår i den beskrevne rækkefølge og håber på forståelse for de ekstra tilmeldingstrin.

Betaling foregår ligeledes online.
Kontingentet er udregnet på baggrund af antal træningstimer i løbet af sæsonen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anette Bysted eller Barbara Holmgreen Pedersen fra bestyrelsen. Du finder deres kontaktinformation lige her.

Vi glæder os meget til at se dig i gymnastiksalen!