Sæson 2023-2024

Det nye program for 2023-2024 er på plads nu (med forbehold for små ændringer/rettelser). Vores folder med programmet er ligeledes blevet husstandsomdelt i slutningen af juli. Du kan se en online version af folderen her.

Den nye sæson starter fredag den 1. september

Når du har tilmeldt dig et hold og foretaget betaling modtager du en bekræftende mail, der fortæller hvilket hold du er tilmeldt og hvilke data du er tilmeldt med. Er der ventepladser på holdet, vil du få oplyst at du er på venteliste. Betaling skal først foretages når/hvis du får en plads på holdet.

Når du tilmelder dit barn er det barnets data (navn, fødselsdato mv.) du skal indtaste.

 • Læs: Særligt for forældre/barn hold

  Prisen for forældre/barn holdene dækker betaling for 1 forældre og 1 barn. Søskende kan tilmeldes “søskende holdet”, hvilket betyder reduceret pris for barn nummer 2 i følge med samme voksen. Altså:

  Ønsker 1 stk. forældre at gå til gymnastik med 2 børn, tilmeldes 1 stk. barn til forældre/barn holdet,  1 stk. barn til “søskende holdet” og 1 stk. forældre til “forældreholdet”.

  Ønsker begge forældre, at deltage i træningen sammen med 2 børn, så betales fuld pris – altså begge børn tilmeldes forældre/barn holdet og begge forældre tilmeldes “forældre-holdet”.

  Vi beder dig være opmærksom på følgende trin i tilmelding:

  1. Start med at tilmelde dit barn til det forældre/barn hold I ønsker at gå på

  2. Herefter opretter du den forældre/voksne, der primært deltager sammen med barnet, på holdet der hedder – “Forældre til forældre/barn” (samme hold nummer)

  3. Endelig tilmelder du evt. søskende, der skal deltage på samme hold, på holdet “Søskende til forældre/barn” hold (samme hold nummer)

  Da holdene erfaringsmæssigt er hurtigt fyldt, beder vi om, at tilmelding foregår i den beskrevne rækkefølge og håber på forståelse for de ekstra tilmeldingstrin.

Betaling foregår ligeledes online.
Kontingentet er udregnet på baggrund af antal træningstimer i løbet af sæsonen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anette Bysted eller Pernille Kennedy fra bestyrelsen. Du finder deres kontaktinformation lige her.

Vi glæder os meget til at se dig i gymnastiksalen!