En hilsen fra Bestyrelsen

 • Gymnastik

God morgen fra LSI Gymnastik!

Vi håber, I alle har det godt og får det bedste ud af denne usædvanlige situation.

LSI gymnastik følger fortsat udviklingen af situationen nøje i forhold til hvornår og hvordan, vi kan få lov til at genoptage vores aktiviteter. Vi giver lyd fra os, så snart vi ved mere.

Følg med på vores hjemmeside www.lsigymnastik.dk og Facebook gruppe ”LSI Gymnastik, medlemsgruppe”.

 

I dag – lørdag den 28/3 – skulle vi have afholdt vores forårsopvisning – vores festdag og gymnasternes mulighed for at vise familie, venner og hinanden alt det vi har arbejdet med i løbet af sæsonen.

Vi er kede af, at det desværre ikke er muligt at gennemføre, vi havde alle glædet os rigtig meget.

Hvis I lige som os, havde glædet jer meget og gerne vil have lidt af forårsopvisnings-stemningen ind i jeres stuer, så kommer her et par forslag til jer:

 • Afspil det stykke musik, vi plejer at spille til vores indmarch ”Københavner March”: https://www.youtube.com/watch?v=PZo2hm6Ch1I
 • Sæt evt. flag op eller hejs flaget i haven også 🙂
 • Udpeg en af jer, der kan holde ”formandens velkomst tale”: Stikord er: Velkommen til denne fantastiske dag – hvor har vi glædet os, dejligt at se så mange (Skal måske lige modereres lidt alt efter hvor mange I er i stuen), tusind tak fordi I kom, tusind tak til trænerne for deres kæmpe arbejde og tusind tak til alle jer, der bakker op om foreningen.
 • Syng evt. ”der er et yndig land” https://www.youtube.com/watch?v=oSwV-DJivQU og/eller ”livstræet https://www.youtube.com/watch?v=hbSrdJF9hRg
 • Tag opvisningstøjet på og vis jeres opvisningsprogram for hinanden – eller dele heraf. (Springgymnaster bør overveje, at flytte opvisningen udendørs – havetrampolin kan måske inddrages 🙂 )
 • Giv hinanden de kram, I ville have givet jeres medgymnaster og træner/e efter opvisningen
 • Måske der også vanker is efter en flot opvisning?

Det ville være fantastisk, hvis I vil lægge stemningsbilleder på vores Facebook gruppe eller små videoklip fra jeres ”opvisning i stuen/haven, så vi kan få delt den gode stemning.

Alternativt kan I nyde billederne fra de seneste års opvisninger, dem finder I på vores hjemmeside, under ”galleri”.

Nyd dagen og weekenden, pas godt på jer selv og hinanden – vi vender stærkt tilbage, så snart vi få lov til at genoptage vores aktiviteter.

 

Med venlig hilsen

LSI Gymnastik
Bestyrelsen

Ingen kommentarer til "En hilsen fra Bestyrelsen"


  Har du noget på hjerte?

  Nogen html er OK